Search
Close this search box.

Hoekbank Merze met opbergruimte en Slaapfunctie hoeksalon U vorm

5/5

Met Hoekbank Merze met opbergruimte en Slaapfunctie hoeksalon U vorm maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Merze met opbergruimte en Slaapfunctie hoeksalon U vorm hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Merze met opbergruimte en Slaapfunctie hoeksalon U vorm

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Wit

Materiaal

Stof | Kunstleer

Diepte 

155 cm

Breedte armleuning 

20 cm

Product breedte 

320 cm

Product hoogte

78 cm

Type onderstel

Zitdiepte 

60 cm

Zithoogte

40 cm

Omschrijving van Hoekbank Merze met opbergruimte en Slaapfunctie hoeksalon U vorm

Ben je op zoek naar een stijlvol hoeksalon met veel functionaliteiten? Dan is de Hoekbank Merze de perfecte keuze voor jou. Naast zijn jonge en moderne uitstraling biedt deze bestseller ook nog eens 2 longchairs aan elke kant, een handige slaapfunctie en een ruime opbergruimte. Of je nu wilt zitten, liggen, slapen of gewoon ontspannen in je zetel, met de Hoekbank Merze is alles mogelijk. Deze hoekbank heeft een uitschuifbaar zitvlak in het midden, waar je een ruime opbergruimte vindt. Daarnaast kun je ook het rug-gedeelte platleggen, waardoor je een groot slaapgedeelte creëert. Met zijn stevige zitcomfort zorgt deze hoekbank voor jarenlang zitplezier. De Hoekbank Merze wordt geleverd in de kleur zoals afgebeeld, namelijk wit lederlook gecombineerd met grijs structuurstof. Deze hoekbank wordt geleverd in 5 delen en is alreeds voor-gemonteerd. Je hoeft alleen de delen aan elkaar vast te klikken door het handige kliksysteem. Met de Hoekbank Merze haal je niet alleen een mooie en praktische hoekbank in huis, maar ook een echte eyecatcher voor je interieur. Maak je woonkamer compleet met deze veelzijdige hoekbank.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Merze met opbergruimte en Slaapfunctie hoeksalon U vorm

In Hoekbank Merze met opbergruimte en Slaapfunctie hoeksalon U vorm kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 155 cm

Breedte: 320 cm

Hoogte: 78 cm

Zitdiepte: 60 cm

Zithoogte: 40 cm

Breedte armleuning: 20 cm

Hoekbank Merze met opbergruimte en Slaapfunctie hoeksalon U vorm is gemaakt van Stof | Kunstleer. De kleur van Hoekbank Merze met opbergruimte en Slaapfunctie hoeksalon U vorm betreft Wit.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Merze met opbergruimte en Slaapfunctie hoeksalon U vorm kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Merze met opbergruimte en Slaapfunctie hoeksalon U vorm betreft .

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Merze met opbergruimte en Slaapfunctie hoeksalon U vorm voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken