Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. InspireMe Hoekbank VELVET met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Longchair aan beide zijden monteerbaar

InspireMe Hoekbank VELVET met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Longchair aan beide zijden monteerbaar

5/5

Met InspireMe Hoekbank VELVET met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Longchair aan beide zijden monteerbaar maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van InspireMe Hoekbank VELVET met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Longchair aan beide zijden monteerbaar hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties InspireMe Hoekbank VELVET met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Longchair aan beide zijden monteerbaar

Merk

InspireME

Geschikt voor aantal personen

4 - 5

Plaatsing hoek

Kleur

Blauw

Materiaal

Velvet

Diepte 

151 cm

Breedte armleuning 

Product breedte 

236 cm

Product hoogte

95 cm

Type onderstel

Zitdiepte 

88 cm

Zithoogte

46 cm

Omschrijving van InspireMe Hoekbank VELVET met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Longchair aan beide zijden monteerbaar

Met de InspireMe Hoekbank VELVET haal je een stijlvol en multifunctioneel meubelstuk in huis. Deze hoekbank is niet alleen perfect om heerlijk op te ontspannen, maar biedt ook een slaapfunctie en handige opbergruimte. Zo kun je optimaal genieten van je woonkamer, zonder concessies te doen aan comfort en functionaliteit. De hoekbank is uitgevoerd in zacht velvet materiaal, waardoor hij niet alleen een luxe uitstraling heeft, maar ook heerlijk aanvoelt. De kleuren van de bank kunnen iets afwijken van de werkelijke kleuren, afhankelijk van de instellingen van je monitor of andere beeldschermen. Dit geeft de bank juist een uniek karakter en zorgt ervoor dat hij perfect bij jouw interieur past. Wat deze hoekbank extra bijzonder maakt, is dat de longchair aan beide zijden monteerbaar is. Hierdoor kun je de opstelling van de bank eenvoudig aanpassen aan jouw wensen en de beschikbare ruimte in je woonkamer. Daarnaast is de hoekbank voorzien van een handige slaapfunctie, waardoor je in een handomdraai een extra slaapplaats creëert voor logees. De opbergruimte onder de zitting biedt voldoende plaats voor dekens, kussens en andere spullen, waardoor je altijd een opgeruimde woonkamer hebt. Kortom, met de InspireMe Hoekbank VELVET geniet je van comfort, stijl en praktische oplossingen in één meubelstuk.

Veelgestelde vragen over InspireMe Hoekbank VELVET met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Longchair aan beide zijden monteerbaar

In InspireMe Hoekbank VELVET met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Longchair aan beide zijden monteerbaar kunnen 4 - 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 151 cm

Breedte: 236 cm

Hoogte: 95 cm

Zitdiepte: 88 cm

Zithoogte: 46 cm

Breedte armleuning:

InspireMe Hoekbank VELVET met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Longchair aan beide zijden monteerbaar is gemaakt van Velvet. De kleur van InspireMe Hoekbank VELVET met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Longchair aan beide zijden monteerbaar betreft Blauw.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. InspireMe Hoekbank VELVET met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Longchair aan beide zijden monteerbaar kan geplaatst worden.

Het type onderstel van InspireMe Hoekbank VELVET met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Longchair aan beide zijden monteerbaar betreft .

Wij hebben bekeken waar InspireMe Hoekbank VELVET met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Longchair aan beide zijden monteerbaar voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken