Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank Denver Xl Vintage met poef wooneiland hoeksalon modulair afkuisbare microvezelstof

Hoekbank Denver Xl Vintage met poef wooneiland hoeksalon modulair afkuisbare microvezelstof

5/5

Met Hoekbank Denver Xl Vintage met poef wooneiland hoeksalon modulair afkuisbare microvezelstof maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Denver Xl Vintage met poef wooneiland hoeksalon modulair afkuisbare microvezelstof hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Denver Xl Vintage met poef wooneiland hoeksalon modulair afkuisbare microvezelstof

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

7

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Zwart

Materiaal

Stof

Diepte 

185 cm

Breedte armleuning 

10 cm

Product breedte 

400 cm

Product hoogte

67 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

90 cm

Zithoogte

40 cm

Omschrijving van Hoekbank Denver Xl Vintage met poef wooneiland hoeksalon modulair afkuisbare microvezelstof

De Hoekbank Denver Xl Vintage met poef wooneiland hoeksalon modulair afkuisbare microvezelstof is een prachtig gestoffeerd meubelstuk dat bestaat uit twee elementen in het midden, twee ottomanen en een extra hocker. Wat dit meubelstuk echt uniek maakt, is het modulaire ontwerp. Dankzij de afzonderlijke elementen kunt u de bank naar wens en naar gelang de ruimte indelen. Creëer een gezellige hoekopstelling of plaats de elementen separaat voor een ruimtelijk gevoel. De extra hocker biedt niet alleen extra zitplaatsen, maar kan ook dienen als een comfortabel ligvlak voor overnachtende gasten. Met een paar eenvoudige stappen kunt u de bank transformeren tot een heerlijk bed. Bovendien is de hocker ook ideaal om vermoeide benen te laten rusten na een lange dag. De Hoekbank Denver Xl Vintage met poef wooneiland hoeksalon modulair afkuisbare microvezelstof biedt niet alleen een stijlvolle toevoeging aan uw interieur, maar ook praktische voordelen. De afkuisbare microvezelstof zorgt ervoor dat u gemakkelijk vlekken kunt verwijderen en de bank er altijd fris en nieuw uitziet. Kortom, met deze hoekbank haalt u een veelzijdig en comfortabel meubelstuk in huis dat perfect past bij uw levensstijl.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Denver Xl Vintage met poef wooneiland hoeksalon modulair afkuisbare microvezelstof

In Hoekbank Denver Xl Vintage met poef wooneiland hoeksalon modulair afkuisbare microvezelstof kunnen 7 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 185 cm

Breedte: 400 cm

Hoogte: 67 cm

Zitdiepte: 90 cm

Zithoogte: 40 cm

Breedte armleuning: 10 cm

Hoekbank Denver Xl Vintage met poef wooneiland hoeksalon modulair afkuisbare microvezelstof is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Denver Xl Vintage met poef wooneiland hoeksalon modulair afkuisbare microvezelstof betreft Zwart.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Denver Xl Vintage met poef wooneiland hoeksalon modulair afkuisbare microvezelstof kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Denver Xl Vintage met poef wooneiland hoeksalon modulair afkuisbare microvezelstof betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Denver Xl Vintage met poef wooneiland hoeksalon modulair afkuisbare microvezelstof voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken