Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank design Puckerto 290cm velvet rechts loungebank

Hoekbank design Puckerto 290cm velvet rechts loungebank

5/5

Met Hoekbank design Puckerto 290cm velvet rechts loungebank maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank design Puckerto 290cm velvet rechts loungebank hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank design Puckerto 290cm velvet rechts loungebank

Merk

Lizzely Garden & Living

Geschikt voor aantal personen

Plaatsing hoek

Rechts

Kleur

Zwart

Materiaal

Stof | Velvet | Staal

Diepte 

204 cm

Breedte armleuning 

Product breedte 

290 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Frame

Zitdiepte 

62 cm

Zithoogte

45 cm

Omschrijving van Hoekbank design Puckerto 290cm velvet rechts loungebank

Let op! Vanwege de omvang van dit product is een levering op zaterdag helaas niet mogelijk. De hoek van de bank bevindt zich aan de rechterkant wanneer je voor de bank staat. Deze prachtige hoekbank heeft een afmeting van 290,0 cm breed, 204,0 cm diep en 85,0 cm hoog. Met een gewicht van 90,0 kg is deze bank stevig en duurzaam. De zitbreedte van de bank is 257,0 cm en de zitdiepte is 62,0 cm, wat zorgt voor een comfortabele zitervaring. De zithoogte is 45,0 cm en de armleuning heeft een hoogte van 65,0 cm. De zitkussens hebben een dikte van 15,0 cm en de armleuning heeft een dikte van 20,0 cm. De bank is bekleed met een elegante zwarte velvet stof, waardoor hij een luxe uitstraling heeft. Deze hoekbank is gemaakt van HR 38 koudschuim, wat zorgt voor optimaal comfort en ondersteuning. De kussens zijn voorzien van een klittenbandrand aan de onderkant, zodat ze niet verschuiven tijdens het gebruik. De bank is geschikt voor gebruik binnenshuis en is een prachtige aanvulling op elke woonstijl. Het tijdloze ontwerp en de stoere, robuuste metalen frame aan de zijkanten maken deze bank een eyecatcher in je interieur. De hoekbank Puckerto is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de bank kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. Hela.

Veelgestelde vragen over Hoekbank design Puckerto 290cm velvet rechts loungebank

In Hoekbank design Puckerto 290cm velvet rechts loungebank kunnen zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 204 cm

Breedte: 290 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 62 cm

Zithoogte: 45 cm

Breedte armleuning:

Hoekbank design Puckerto 290cm velvet rechts loungebank is gemaakt van Stof | Velvet | Staal. De kleur van Hoekbank design Puckerto 290cm velvet rechts loungebank betreft Zwart.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank design Puckerto 290cm velvet rechts loungebank kan Rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank design Puckerto 290cm velvet rechts loungebank betreft Frame.

Wij hebben bekeken waar Hoekbank design Puckerto 290cm velvet rechts loungebank voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken