Search
Close this search box.

Hoekbank Bonno Velvet Hoeksalon met bed functie en opbergruimte zitbank velvet met universele lounge links of rechts

5/5

Met Hoekbank Bonno Velvet Hoeksalon met bed functie en opbergruimte zitbank velvet met universele lounge links of rechts maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Bonno Velvet Hoeksalon met bed functie en opbergruimte zitbank velvet met universele lounge links of rechts hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Bonno Velvet Hoeksalon met bed functie en opbergruimte zitbank velvet met universele lounge links of rechts

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

4

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Grijs

Materiaal

Velvet

Diepte 

190 cm

Breedte armleuning 

10 cm

Product breedte 

280 cm

Product hoogte

91 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

54 cm

Zithoogte

46 cm

Omschrijving van Hoekbank Bonno Velvet Hoeksalon met bed functie en opbergruimte zitbank velvet met universele lounge links of rechts

Ontdek de nieuwste toevoeging aan onze collectie: de Hoekbank Bonno Velvet! Deze hoeksalon zal ongetwijfeld een blikvanger zijn in jouw woonkamer. Met zijn prachtige en waterafstotende velvet stofje straalt hij luxe en comfort uit. Maar dat is nog niet alles! Deze zitbank biedt ook nog eens een unieke functie: hij kan worden omgetoverd tot een comfortabel bed. Ideaal voor gasten die blijven overnachten! De Bonno hoekbank is niet alleen veelzijdig in zijn functies, maar ook in zijn opstelling. Je kunt ervoor kiezen om de lounge aan de linker- of rechterkant te plaatsen, afhankelijk van jouw voorkeur en de indeling van je woonkamer. Daarnaast beschikt deze bank ook over een handige opbergruimte, zodat je jouw woonkamer netjes en georganiseerd kunt houden. Met zijn compacte afmetingen past de Bonno hoekbank bijna in elke woonkamer. Of je nu een klein appartement hebt of een ruime villa, deze hoeksalon voegt stijl en functionaliteit toe aan elke ruimte. Maak jouw woonkamer compleet met de Hoekbank Bonno Velvet en geniet van het comfort en de veelzijdigheid die deze prachtige zitbank te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Bonno Velvet Hoeksalon met bed functie en opbergruimte zitbank velvet met universele lounge links of rechts

In Hoekbank Bonno Velvet Hoeksalon met bed functie en opbergruimte zitbank velvet met universele lounge links of rechts kunnen 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 190 cm

Breedte: 280 cm

Hoogte: 91 cm

Zitdiepte: 54 cm

Zithoogte: 46 cm

Breedte armleuning: 10 cm

Hoekbank Bonno Velvet Hoeksalon met bed functie en opbergruimte zitbank velvet met universele lounge links of rechts is gemaakt van Velvet. De kleur van Hoekbank Bonno Velvet Hoeksalon met bed functie en opbergruimte zitbank velvet met universele lounge links of rechts betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Bonno Velvet Hoeksalon met bed functie en opbergruimte zitbank velvet met universele lounge links of rechts kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Bonno Velvet Hoeksalon met bed functie en opbergruimte zitbank velvet met universele lounge links of rechts betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Bonno Velvet Hoeksalon met bed functie en opbergruimte zitbank velvet met universele lounge links of rechts voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken