Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. 3-zits industriële hoekbank Caroline ribstof beige links en rechts

3-zits industriële hoekbank Caroline ribstof beige links en rechts

5/5

Met 3-zits industriële hoekbank Caroline ribstof beige links en rechts maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van 3-zits industriële hoekbank Caroline ribstof beige links en rechts hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties 3-zits industriële hoekbank Caroline ribstof beige links en rechts

Merk

Dimehouse

Geschikt voor aantal personen

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Bruin

Materiaal

Stof

Diepte 

135 cm

Breedte armleuning 

Product breedte 

200 cm

Product hoogte

80 cm

Type onderstel

Hoge poten (11 cm en hoger)

Zitdiepte 

53 cm

Zithoogte

45 cm

Omschrijving van 3-zits industriële hoekbank Caroline ribstof beige links en rechts

Deze prachtige hoekbank Caroline in beige ribstof is de perfecte aanvulling op jouw interieur. Met zijn afmetingen is hij ideaal voor kleinere woonkamers of appartementen. De bank is niet alleen stijlvol, maar zit ook nog eens heerlijk comfortabel dankzij de zachte kussens. Een groot voordeel van deze hoekbank is dat de chaise longue zowel aan de linker- als rechterkant geplaatst kan worden, waardoor je hem kunt aanpassen aan de indeling van je woonkamer. Met voldoende ruimte voor drie personen, is deze hoekbank perfect om gezellig samen te komen of om lekker te ontspannen na een lange dag. De bank staat op hoge, stevige poten die niet alleen zorgen voor een stevige ondersteuning, maar ook een moderne uitstraling geven aan het geheel. Met deze hoekbank Caroline in ribstof beige creëer je een knusse en sfeervolle zithoek waar je urenlang kunt genieten van ultiem comfort en ontspanning.

Veelgestelde vragen over 3-zits industriële hoekbank Caroline ribstof beige links en rechts

In 3-zits industriële hoekbank Caroline ribstof beige links en rechts kunnen zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 135 cm

Breedte: 200 cm

Hoogte: 80 cm

Zitdiepte: 53 cm

Zithoogte: 45 cm

Breedte armleuning:

3-zits industriële hoekbank Caroline ribstof beige links en rechts is gemaakt van Stof. De kleur van 3-zits industriële hoekbank Caroline ribstof beige links en rechts betreft Bruin.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. 3-zits industriële hoekbank Caroline ribstof beige links en rechts kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van 3-zits industriële hoekbank Caroline ribstof beige links en rechts betreft Hoge poten (11 cm en hoger).

Wij hebben bekeken waar 3-zits industriële hoekbank Caroline ribstof beige links en rechts voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken