Search
Close this search box.

Elektrische relaxhoekbank in stof Antraciet Hoek links LUNANO L 234 cm x H 98 cm x D 170 cm

5/5

Met Elektrische relaxhoekbank in stof Antraciet Hoek links LUNANO L 234 cm x H 98 cm x D 170 cm maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Elektrische relaxhoekbank in stof Antraciet Hoek links LUNANO L 234 cm x H 98 cm x D 170 cm hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Elektrische relaxhoekbank in stof Antraciet Hoek links LUNANO L 234 cm x H 98 cm x D 170 cm

Merk

Merkloos

Geschikt voor aantal personen

4

Plaatsing hoek

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

170.0 cm

Breedte armleuning 

Product breedte 

234 cm

Product hoogte

98 cm

Type onderstel

Zitdiepte 

53 cm

Zithoogte

Omschrijving van Elektrische relaxhoekbank in stof Antraciet Hoek links LUNANO L 234 cm x H 98 cm x D 170 cm

Heeft u behoefte aan ultieme ontspanning in het weelderige comfort van uw eigen zitbank? Laat u dan betoveren door de LUNANO elektrische relaxhoekbank. Deze prachtige bank is bekleed met een stijlvolle antracietkleurige stof, wat niet alleen voor een luxueuze uitstraling zorgt, maar ook voor een ongeëvenaard comfort. Met een lengte van 234 cm, een hoogte van 98 cm en een diepte van 170 cm, biedt deze relaxhoekbank voldoende ruimte om languit te liggen of gezellig met het hele gezin te ontspannen. De elektrische relaxfunctie stelt u in staat om met één druk op de knop de perfecte positie te vinden voor uw ultieme comfort. Of u nu wilt lezen, tv kijken of gewoon wilt relaxen, deze bank zorgt ervoor dat u altijd in de meest comfortabele houding kunt genieten. De LUNANO relaxhoekbank is verkrijgbaar met een hoek aan de linkerkant, maar ook met een hoek aan de rechterkant, zodat u hem perfect kunt aanpassen aan de indeling van uw ruimte. Of u nu een grote woonkamer heeft of een knusse hoek, deze bank past zich moeiteloos aan uw behoeften aan. Met zijn moderne design en hoogwaardige afwerking is de LUNANO relaxhoekbank niet alleen een verrijking voor uw interieur, maar ook voor uw welzijn.

Veelgestelde vragen over Elektrische relaxhoekbank in stof Antraciet Hoek links LUNANO L 234 cm x H 98 cm x D 170 cm

In Elektrische relaxhoekbank in stof Antraciet Hoek links LUNANO L 234 cm x H 98 cm x D 170 cm kunnen 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 170.0 cm

Breedte: 234 cm

Hoogte: 98 cm

Zitdiepte: 53 cm

Zithoogte:

Breedte armleuning:

Elektrische relaxhoekbank in stof Antraciet Hoek links LUNANO L 234 cm x H 98 cm x D 170 cm is gemaakt van Stof. De kleur van Elektrische relaxhoekbank in stof Antraciet Hoek links LUNANO L 234 cm x H 98 cm x D 170 cm betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Elektrische relaxhoekbank in stof Antraciet Hoek links LUNANO L 234 cm x H 98 cm x D 170 cm kan geplaatst worden.

Het type onderstel van Elektrische relaxhoekbank in stof Antraciet Hoek links LUNANO L 234 cm x H 98 cm x D 170 cm betreft .

Wij hebben bekeken waar Elektrische relaxhoekbank in stof Antraciet Hoek links LUNANO L 234 cm x H 98 cm x D 170 cm voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken