Search
Close this search box.

Hoekbank Lazaro Velvet Rechts hoeksalon met bed en opbergruimte

5/5

Met Hoekbank Lazaro Velvet Rechts hoeksalon met bed en opbergruimte maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Lazaro Velvet Rechts hoeksalon met bed en opbergruimte hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Lazaro Velvet Rechts hoeksalon met bed en opbergruimte

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Beige

Materiaal

Stof

Diepte 

200 cm

Breedte armleuning 

30 cm

Product breedte 

340 cm

Product hoogte

78 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

60 cm

Zithoogte

45 cm

Omschrijving van Hoekbank Lazaro Velvet Rechts hoeksalon met bed en opbergruimte

De Hoekbank Lazaro Velvet Rechts hoeksalon met bed en opbergruimte is de perfecte toevoeging voor elke woonkamer. Met zijn prachtige U-vorm en luxueuze uitstraling voegt deze hoekbank een vleugje elegantie toe aan elk interieur. Maar het is niet alleen het uiterlijk dat deze bank speciaal maakt. De Lazaro full option hoekbank biedt niet alleen ultiem comfort, maar ook een scala aan handige functies. Met een ruime lounge-ruimte kunnen jij en je gasten heerlijk ontspannen en genieten van quality time samen. Daarnaast beschikt deze hoekbank over een groot bed, waardoor het ideaal is voor logeerpartijen of onverwachte gasten. De opbergruimte onder de grote lounge biedt de perfecte plek om dekens, kussens of andere spullen netjes op te bergen. Maar dat is nog niet alles! Deze hoekbank is ook voorzien van een opbergruimte onder de kleine lounge, waardoor je nog meer ruimte hebt om je spullen georganiseerd te houden. Bovendien zijn alle hoofdsteunen verstelbaar, zodat je altijd de perfecte positie kunt vinden om te ontspannen. En om het helemaal af te maken, wordt deze bestseller geleverd in een prachtige Velvet stof in de kleur beige, waardoor hij een luxueuze uitstraling heeft. Met de Hoekbank Lazaro Velvet Rechts hoeksalon met bed en opbergruimte haal je niet alleen een stijlvolle toevoeging in huis, maar ook een functioneel meubelstuk waar je j.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Lazaro Velvet Rechts hoeksalon met bed en opbergruimte

In Hoekbank Lazaro Velvet Rechts hoeksalon met bed en opbergruimte kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 200 cm

Breedte: 340 cm

Hoogte: 78 cm

Zitdiepte: 60 cm

Zithoogte: 45 cm

Breedte armleuning: 30 cm

Hoekbank Lazaro Velvet Rechts hoeksalon met bed en opbergruimte is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Lazaro Velvet Rechts hoeksalon met bed en opbergruimte betreft Beige.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Lazaro Velvet Rechts hoeksalon met bed en opbergruimte kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Lazaro Velvet Rechts hoeksalon met bed en opbergruimte betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Lazaro Velvet Rechts hoeksalon met bed en opbergruimte voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken