Search
Close this search box.

Hoekbank met slaapfunctie, universeel ottomaan, slaapbank GREG (Donkergrijs + DOT 95+MADRYT 120)

5/5

Met Hoekbank met slaapfunctie, universeel ottomaan, slaapbank GREG (Donkergrijs + DOT 95+MADRYT 120) maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank met slaapfunctie, universeel ottomaan, slaapbank GREG (Donkergrijs + DOT 95+MADRYT 120) hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank met slaapfunctie, universeel ottomaan, slaapbank GREG (Donkergrijs + DOT 95+MADRYT 120)

Merk

InspireME

Geschikt voor aantal personen

4 - 5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Donkergrijs + Wit

Materiaal

Kunstleer | Stof

Diepte 

140 cm

Breedte armleuning 

Product breedte 

235 cm

Product hoogte

97 cm

Type onderstel

Massief

Zitdiepte 

57 cm

Zithoogte

49 cm

Omschrijving van Hoekbank met slaapfunctie, universeel ottomaan, slaapbank GREG (Donkergrijs + DOT 95+MADRYT 120)

De Hoekbank met slaapfunctie, universeel ottomaan, slaapbank GREG (Donkergrijs + DOT 95+MADRYT 120) is de perfecte toevoeging aan jouw woonkamer. Met een universele hoekopstelling past deze bank in elke ruimte. De constructie is gemaakt van hoogwaardig hout en gelamineerde plaat, waardoor de bank duurzaam en stevig is. De zitting is gevuld met zeer elastisch PU-schuim, wat zorgt voor een comfortabele zitervaring. Wat deze bank echt bijzonder maakt, is de grote slaapfunctie met handig automatisch openingsmechanisme. Met slechts een paar simpele handelingen kan je de bank omtoveren tot een comfortabel bed. Daarnaast heeft de bank twee handige beddengoedbakken, waarin je gemakkelijk je beddengoed kunt opbergen. De metalen voorpoten geven de bank een moderne uitstraling en zorgen voor stabiliteit. De Hoekbank met slaapfunctie, universeel ottomaan, slaapbank GREG wordt geleverd met een gestoffeerde rug, waardoor je de bank vrijstaand kunt plaatsen in je woonkamer. Bij de bank zijn ook 2 sierkussens inbegrepen, die zorgen voor extra comfort en een gezellige uitstraling. De afmetingen van de bank zijn: breedte 235 cm, diepte 140 cm en hoogte (met kussen) 97 cm. Het slaapoppervlak is ruim, namelijk 200 cm x 124 cm. De zithoogte is 49 cm en de zitdiepte.

Veelgestelde vragen over Hoekbank met slaapfunctie, universeel ottomaan, slaapbank GREG (Donkergrijs + DOT 95+MADRYT 120)

In Hoekbank met slaapfunctie, universeel ottomaan, slaapbank GREG (Donkergrijs + DOT 95+MADRYT 120) kunnen 4 - 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 140 cm

Breedte: 235 cm

Hoogte: 97 cm

Zitdiepte: 57 cm

Zithoogte: 49 cm

Breedte armleuning:

Hoekbank met slaapfunctie, universeel ottomaan, slaapbank GREG (Donkergrijs + DOT 95+MADRYT 120) is gemaakt van Kunstleer | Stof. De kleur van Hoekbank met slaapfunctie, universeel ottomaan, slaapbank GREG (Donkergrijs + DOT 95+MADRYT 120) betreft Donkergrijs + Wit.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank met slaapfunctie, universeel ottomaan, slaapbank GREG (Donkergrijs + DOT 95+MADRYT 120) kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank met slaapfunctie, universeel ottomaan, slaapbank GREG (Donkergrijs + DOT 95+MADRYT 120) betreft Massief.

Wij hebben bekeken waar Hoekbank met slaapfunctie, universeel ottomaan, slaapbank GREG (Donkergrijs + DOT 95+MADRYT 120) voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken