Search
Close this search box.

Hoekbank Junior Velvet Taupe Links Hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte

5/5

Met Hoekbank Junior Velvet Taupe Links Hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Junior Velvet Taupe Links Hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Junior Velvet Taupe Links Hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

3 - 4

Plaatsing hoek

Links

Kleur

Grijs

Materiaal

Velvet

Diepte 

183 cm

Breedte armleuning 

30 cm

Product breedte 

250 cm

Product hoogte

76 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

60 cm

Zithoogte

42 cm

Omschrijving van Hoekbank Junior Velvet Taupe Links Hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte

De Hoekbank Junior Velvet Taupe Links is een stijlvol en functioneel meubelstuk dat perfect is voor moderne interieurs. Met zijn eigentijdse design en hoogwaardig zitcomfort is deze hoekbank een aanwinst voor elke woonkamer. Wat deze hoekbank echt speciaal maakt, is zijn compacte formaat en slimme indeling. Dankzij de slimme afmetingen past hij perfect in kleinere ruimtes, terwijl hij toch voldoende zitplaatsen biedt voor het hele gezin. Bovendien heeft de hoekbank een slaapfunctie, waardoor hij ook dienst kan doen als logeerbed. Geen gedoe meer met luchtbedden of oncomfortabele slaapbanken! Maar dat is nog niet alles. Deze hoekbank is ook voorzien van handige opbergruimte onder het loungegedeelte. Hier kunt u gemakkelijk uw dekens, kussens of andere spullen opbergen, zodat uw woonkamer altijd netjes en opgeruimd blijft. Daarnaast zorgen de hoge poten en kwaliteitsvol schuim in de zitvlakken ervoor dat u altijd kunt genieten van de juiste ergonomie en comfort. Met de Hoekbank Junior Velvet Taupe Links haalt u niet alleen een prachtig meubelstuk in huis, maar ook een slimme en praktische oplossing voor uw woonruimte. Geniet van het moderne design, het hoogwaardige zitcomfort en de vele extra functionaliteiten die deze hoekbank te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Junior Velvet Taupe Links Hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte

In Hoekbank Junior Velvet Taupe Links Hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte kunnen 3 - 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 183 cm

Breedte: 250 cm

Hoogte: 76 cm

Zitdiepte: 60 cm

Zithoogte: 42 cm

Breedte armleuning: 30 cm

Hoekbank Junior Velvet Taupe Links Hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte is gemaakt van Velvet. De kleur van Hoekbank Junior Velvet Taupe Links Hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Junior Velvet Taupe Links Hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte kan Links geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Junior Velvet Taupe Links Hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Junior Velvet Taupe Links Hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken