Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank Torino ultracomfy hoeksalon Rechts lounge Camel microvezelstof afkuisbaar Promo

Hoekbank Torino ultracomfy hoeksalon Rechts lounge Camel microvezelstof afkuisbaar Promo

5/5

Met Hoekbank Torino ultracomfy hoeksalon Rechts lounge Camel microvezelstof afkuisbaar Promo maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Torino ultracomfy hoeksalon Rechts lounge Camel microvezelstof afkuisbaar Promo hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Torino ultracomfy hoeksalon Rechts lounge Camel microvezelstof afkuisbaar Promo

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

4 - 5

Plaatsing hoek

Rechts

Kleur

Bruin

Materiaal

Stof

Diepte 

255 cm

Breedte armleuning 

0 cm

Product breedte 

290 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

65 cm

Zithoogte

40 cm

Omschrijving van Hoekbank Torino ultracomfy hoeksalon Rechts lounge Camel microvezelstof afkuisbaar Promo

Maak kennis met de ultracomfy Torino hoekbank, een luxueus meubelstuk dat toegevoegd wordt aan ons uitgebreide assortiment. Deze hoeksalon biedt niet alleen ergonomisch comfort, maar heeft ook een prachtige uitstraling. Kies voor dit hoogwaardige product als je op zoek bent naar de perfecte combinatie van stijl en comfort. De Torino wordt geleverd in een schitterende camelkleurige microvezelstof die gemakkelijk af te nemen is, zodat je altijd een frisse en schone bank hebt. De robuuste zwarte metalen poten geven de hoekbank een industriële touch die perfect past in moderne interieurs. Bij aankoop van deze hoekbank ontvang je alle kussens zoals afgebeeld op de foto. Deze kussens dragen bij aan het comfort en de esthetiek van de bank. Bovendien zijn de hoezen van de kussens volledig afneembaar, waardoor je ze gemakkelijk kunt wassen en onderhouden. Zo blijft je Torino hoekbank altijd in optimale staat. Creëer een gezellige en ontspannen sfeer in je woonkamer met deze prachtige hoekbank, waar je kunt genieten van ultiem comfort en een stijlvolle uitstraling. Aarzel niet langer en profiteer van onze speciale promotie op de Torino hoeksalon.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Torino ultracomfy hoeksalon Rechts lounge Camel microvezelstof afkuisbaar Promo

In Hoekbank Torino ultracomfy hoeksalon Rechts lounge Camel microvezelstof afkuisbaar Promo kunnen 4 - 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 255 cm

Breedte: 290 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 65 cm

Zithoogte: 40 cm

Breedte armleuning: 0 cm

Hoekbank Torino ultracomfy hoeksalon Rechts lounge Camel microvezelstof afkuisbaar Promo is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Torino ultracomfy hoeksalon Rechts lounge Camel microvezelstof afkuisbaar Promo betreft Bruin.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Torino ultracomfy hoeksalon Rechts lounge Camel microvezelstof afkuisbaar Promo kan Rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Torino ultracomfy hoeksalon Rechts lounge Camel microvezelstof afkuisbaar Promo betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Torino ultracomfy hoeksalon Rechts lounge Camel microvezelstof afkuisbaar Promo voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken