Search
Close this search box.

Hoekbank Denver xxl zonder poef grote hoeksalon xxl seatsandbeds

5/5

Met Hoekbank Denver xxl zonder poef grote hoeksalon xxl seatsandbeds maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Denver xxl zonder poef grote hoeksalon xxl seatsandbeds hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Denver xxl zonder poef grote hoeksalon xxl seatsandbeds

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

185 cm

Breedte armleuning 

15 cm

Product breedte 

400 cm

Product hoogte

67 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

40 cm

Zithoogte

40 cm

Omschrijving van Hoekbank Denver xxl zonder poef grote hoeksalon xxl seatsandbeds

De Hoekbank Denver xxl zonder poef is een absolute eyecatcher in elke woonkamer. Met zijn indrukwekkende design en ruime afmetingen biedt deze bank een luxueuze zitervaring voor het hele gezin. De bank kan naar wens worden uitgebreid met andere modules uit dezelfde serie, waardoor er eindeloze mogelijkheden zijn om de bank aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren en de beschikbare ruimte. Deze XXL bank is niet alleen comfortabel, maar ook zeer stijlvol. De gestoffeerde meubels in XL-formaat creëren een uitnodigende loungesfeer in uw woonkamer. U kunt ervoor kiezen om afzonderlijke elementen van het woonlandschap toe te voegen of te verwijderen, waardoor u de flexibiliteit heeft om de bank aan te passen aan veranderende behoeften en ruimte. Of u nu een gezellige avond met vrienden wilt doorbrengen of gewoon lekker wilt ontspannen na een lange dag, met de Hoekbank Denver xxl zonder poef zult u altijd genieten van het ultieme comfort en design.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Denver xxl zonder poef grote hoeksalon xxl seatsandbeds

In Hoekbank Denver xxl zonder poef grote hoeksalon xxl seatsandbeds kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 185 cm

Breedte: 400 cm

Hoogte: 67 cm

Zitdiepte: 40 cm

Zithoogte: 40 cm

Breedte armleuning: 15 cm

Hoekbank Denver xxl zonder poef grote hoeksalon xxl seatsandbeds is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Denver xxl zonder poef grote hoeksalon xxl seatsandbeds betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Denver xxl zonder poef grote hoeksalon xxl seatsandbeds kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Denver xxl zonder poef grote hoeksalon xxl seatsandbeds betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Denver xxl zonder poef grote hoeksalon xxl seatsandbeds voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken