Search
Close this search box.

Hoekbank Best Met Slaapfunctie en Opbergruimte donkergrijs stof Hoeksalon U vorm Hoekzetel wooneiland 'met bed en

5/5

Met Hoekbank Best Met Slaapfunctie en Opbergruimte donkergrijs stof Hoeksalon U vorm Hoekzetel wooneiland 'met bed en maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Best Met Slaapfunctie en Opbergruimte donkergrijs stof Hoeksalon U vorm Hoekzetel wooneiland 'met bed en hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Best Met Slaapfunctie en Opbergruimte donkergrijs stof Hoeksalon U vorm Hoekzetel wooneiland 'met bed en

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

6

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

160 cm

Breedte armleuning 

20 cm

Product breedte 

320 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

73 cm

Zithoogte

42 cm

Omschrijving van Hoekbank Best Met Slaapfunctie en Opbergruimte donkergrijs stof Hoeksalon U vorm Hoekzetel wooneiland 'met bed en

De Hoekbank Best is een U-vormige zitbank die zorgt voor ultiem comfort en ontspanning. Met zijn 2 grote lounges en een opbergruimte onder het middelste zitvlak, biedt deze bank voldoende ruimte om te zitten, liggen en spullen op te bergen. Daarnaast beschikt de bank ook over een handige slaapfunctie, waardoor je hem gemakkelijk kunt transformeren tot een comfortabel bed. De Hoekbank Best wordt geleverd met alle kussens die je nodig hebt, inclusief 2 kleine sierkussens in dezelfde kleur als de bank. De bank is gestoffeerd in een stevige en slijtvaste structuurstof, wat zorgt voor een tijdloos design en een lange levensduur. Deze A-keuze hoekbank is niet voor niets een bestseller en wordt sterk aanbevolen door ons huis. Dankzij zijn tijdloze design, comfortabele zitervaring en natuurlijk de scherpe prijs, is hij een absolute topper in zijn categorie! Wacht niet langer en bestel hem nu tegen uitzonderlijke lanceringsprijzen!

Veelgestelde vragen over Hoekbank Best Met Slaapfunctie en Opbergruimte donkergrijs stof Hoeksalon U vorm Hoekzetel wooneiland 'met bed en

In Hoekbank Best Met Slaapfunctie en Opbergruimte donkergrijs stof Hoeksalon U vorm Hoekzetel wooneiland 'met bed en kunnen 6 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 160 cm

Breedte: 320 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 73 cm

Zithoogte: 42 cm

Breedte armleuning: 20 cm

Hoekbank Best Met Slaapfunctie en Opbergruimte donkergrijs stof Hoeksalon U vorm Hoekzetel wooneiland 'met bed en is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Best Met Slaapfunctie en Opbergruimte donkergrijs stof Hoeksalon U vorm Hoekzetel wooneiland 'met bed en betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Best Met Slaapfunctie en Opbergruimte donkergrijs stof Hoeksalon U vorm Hoekzetel wooneiland 'met bed en kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Best Met Slaapfunctie en Opbergruimte donkergrijs stof Hoeksalon U vorm Hoekzetel wooneiland 'met bed en betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Best Met Slaapfunctie en Opbergruimte donkergrijs stof Hoeksalon U vorm Hoekzetel wooneiland 'met bed en voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken