Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Forse nieuwe ribstoffen U-lounge hoekbank, U model, taupe

Forse nieuwe ribstoffen U-lounge hoekbank, U model, taupe

5/5

Met Forse nieuwe ribstoffen U-lounge hoekbank, U model, taupe maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Forse nieuwe ribstoffen U-lounge hoekbank, U model, taupe hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Forse nieuwe ribstoffen U-lounge hoekbank, U model, taupe

Merk

Merkloos

Geschikt voor aantal personen

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

220 cm

Breedte armleuning 

25 cm

Product breedte 

340 cm

Product hoogte

80 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

75 cm

Zithoogte

40 cm

Omschrijving van Forse nieuwe ribstoffen U-lounge hoekbank, U model, taupe

Deze nieuwe en imposante ribstoffen U-lounge hoekbank is een absolute eyecatcher voor uw interieur. Met zijn U-model en elegante taupe kleur voegt hij een vleugje stijl en comfort toe aan elke ruimte. Let op: voordat u deze prachtige bank bestelt, kunt u via e-mail of een klantvraag aangeven welke kleur en opstelling uw voorkeur heeft. U heeft de keuze uit de afgebeelde grijze variant en de tijdloze taupe kleur. Het belangrijkste om te weten is dat deze hoekbank op maat wordt besteld, wat betekent dat het product niet geretourneerd kan worden. We willen er namelijk voor zorgen dat de bank perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Houd er ook rekening mee dat de geschatte levertijd van 8 werkdagen niet realistisch is. Vanwege het maatwerk wordt er een levertijd van 8 weken aangehouden. We streven er echter naar om de bank zo snel mogelijk bij u te bezorgen en met een voorspoedige levering kan dit zelfs veel sneller zijn. We zullen dit uiteraard met u bespreken en ervoor zorgen dat de bank veilig wordt geleverd door een betrouwbare koerierdienst.

Veelgestelde vragen over Forse nieuwe ribstoffen U-lounge hoekbank, U model, taupe

In Forse nieuwe ribstoffen U-lounge hoekbank, U model, taupe kunnen zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 220 cm

Breedte: 340 cm

Hoogte: 80 cm

Zitdiepte: 75 cm

Zithoogte: 40 cm

Breedte armleuning: 25 cm

Forse nieuwe ribstoffen U-lounge hoekbank, U model, taupe is gemaakt van Stof. De kleur van Forse nieuwe ribstoffen U-lounge hoekbank, U model, taupe betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Forse nieuwe ribstoffen U-lounge hoekbank, U model, taupe kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Forse nieuwe ribstoffen U-lounge hoekbank, U model, taupe betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Forse nieuwe ribstoffen U-lounge hoekbank, U model, taupe voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken