Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 14 Donkergroen Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 14 Donkergroen Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

5/5

Met Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 14 Donkergroen Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 14 Donkergroen Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 14 Donkergroen Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

Merk

InspireME

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Groen

Materiaal

Polyester | Stof

Diepte 

185 cm

Breedte armleuning 

Product breedte 

420 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Massief

Zitdiepte 

0 cm

Zithoogte

42 cm

Omschrijving van Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 14 Donkergroen Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

De Moderne hoekbank U-vormige sofa DENVER U Poso 14 in de kleur Donkergroen is een eigentijds meubelstuk dat je woonkamer een stijlvolle uitstraling geeft. Deze hoekbank is gemaakt van massief hout en laminaat, waardoor het een stevige en duurzame constructie heeft. De bekleding is gemaakt van hoogwaardig en zeer elastisch HR-schuim, wat zorgt voor een comfortabele zitervaring. Deze hoekbank heeft een slaapfunctie en is voorzien van een handige opbergruimte voor beddengoed. Je kunt de bank eenvoudig transformeren naar een comfortabel bed met behulp van de bedbodem. De bekleding is rondom bekleed, waardoor de bank vrij in de kamer kan worden geplaatst. De stof is slijtvast, brandwerend en gemakkelijk schoon te maken, waardoor de hoekbank lang mooi blijft. Het openingssysteem van deze hoekbank is voorzien van een handig mosmechanisme, waardoor je de bank gemakkelijk kunt openen en sluiten. Houd er rekening mee dat de meubelkleuren iets kunnen afwijken van de werkelijke kleuren, afhankelijk van de instellingen van je monitor of andere displays. De totale hoogte van de hoekbank, inclusief kussens, is 85 cm en de hoogte van de hoekbank zonder kussens is 70 cm. De breedte van de hoekbank is 420 cm en de lengte van de voetenbank is 185 cm. Het zitgedeelte.

Veelgestelde vragen over Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 14 Donkergroen Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

In Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 14 Donkergroen Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 185 cm

Breedte: 420 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 0 cm

Zithoogte: 42 cm

Breedte armleuning:

Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 14 Donkergroen Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed is gemaakt van Polyester | Stof. De kleur van Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 14 Donkergroen Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed betreft Groen.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 14 Donkergroen Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 14 Donkergroen Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed betreft Massief.

Wij hebben bekeken waar Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 14 Donkergroen Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken