Search
Close this search box.

Hoekbank hoekzetel Junior Rechts met slaapfunctie en opbergruimte

5/5

Met Hoekbank hoekzetel Junior Rechts met slaapfunctie en opbergruimte maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank hoekzetel Junior Rechts met slaapfunctie en opbergruimte hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank hoekzetel Junior Rechts met slaapfunctie en opbergruimte

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

3 - 4

Plaatsing hoek

Rechts

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

183 cm

Breedte armleuning 

30 cm

Product breedte 

250 cm

Product hoogte

76 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

60 cm

Zithoogte

42 cm

Omschrijving van Hoekbank hoekzetel Junior Rechts met slaapfunctie en opbergruimte

Onze hoekbank hoekzetel Junior Rechts met slaapfunctie en opbergruimte is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar eigentijds design en optimaal zitcomfort. Deze compacte en functionele hoekbank is speciaal ontworpen om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Dankzij de slaapfunctie en de handige opbergruimte onder het loungegedeelte, is dit meubelstuk niet alleen een comfortabele zitplek, maar ook een slimme oplossing voor het opbergen van spullen. De hoekbank Junior heeft een modern design met hoge poten, waardoor hij een luchtige uitstraling krijgt en goed past in verschillende interieurstijlen. Het hoogwaardige schuim in de zitvlakken zorgt voor een uitstekende ergonomie en maximaal zitcomfort. Of je nu ontspant met een goed boek, een film kijkt of een dutje doet, deze hoekbank biedt de perfecte ondersteuning voor een ontspannen ervaring. Daarnaast is deze hoekbank ook zeer praktisch in gebruik. Het loungegedeelte kan worden omgetoverd tot een comfortabel bed, ideaal voor gasten die blijven overnachten. Bovendien is er onder dit loungegedeelte een handige opbergruimte waar je bijvoorbeeld dekens, kussens of andere spullen kunt opbergen. Zo blijft je woonkamer netjes en opgeruimd, zonder dat je extra kasten of opbergmeubels nodig hebt. Kies voor de hoekbank hoekzetel Junior Rechts met slaapfunct.

Veelgestelde vragen over Hoekbank hoekzetel Junior Rechts met slaapfunctie en opbergruimte

In Hoekbank hoekzetel Junior Rechts met slaapfunctie en opbergruimte kunnen 3 - 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 183 cm

Breedte: 250 cm

Hoogte: 76 cm

Zitdiepte: 60 cm

Zithoogte: 42 cm

Breedte armleuning: 30 cm

Hoekbank hoekzetel Junior Rechts met slaapfunctie en opbergruimte is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank hoekzetel Junior Rechts met slaapfunctie en opbergruimte betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank hoekzetel Junior Rechts met slaapfunctie en opbergruimte kan Rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank hoekzetel Junior Rechts met slaapfunctie en opbergruimte betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank hoekzetel Junior Rechts met slaapfunctie en opbergruimte voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken