Search
Close this search box.

Hoekbank Carlos Hoekzetel velvet donkergrijs Hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte Universele lounge links of

5/5

Met Hoekbank Carlos Hoekzetel velvet donkergrijs Hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte Universele lounge links of maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Carlos Hoekzetel velvet donkergrijs Hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte Universele lounge links of hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Carlos Hoekzetel velvet donkergrijs Hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte Universele lounge links of

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

3 - 4

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Grijs

Materiaal

Velvet

Diepte 

142 cm

Breedte armleuning 

22 cm

Product breedte 

244 cm

Product hoogte

73 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

60 cm

Zithoogte

43 cm

Omschrijving van Hoekbank Carlos Hoekzetel velvet donkergrijs Hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte Universele lounge links of

De Hoekbank Carlos Hoekzetel is de perfecte toevoeging aan je interieur. Met zijn prachtige donkergrijze Velvet bekleding straalt deze hoekbank warmte en stijl uit. Maar deze bank is niet alleen mooi, hij is ook nog eens multifunctioneel en betaalbaar. De Carlos zitbank heeft een handige opbergruimte onder het zitvlak, waar je al je spullen netjes kunt opbergen. Daarnaast kan deze hoekbank ook eenvoudig worden omgetoverd tot een comfortabel bed. Dus als je onverwacht bezoek krijgt, hoef je je geen zorgen te maken. Binnen 5 seconden verander je de zetel in een ruim tweepersoonsbed. Wat deze hoekbank nog unieker maakt, is de mogelijkheid om de lounge opstelling naar wens aan te passen. Je kunt ervoor kiezen om de lounge aan de linkerkant of aan de rechterkant te plaatsen, afhankelijk van jouw voorkeur en de indeling van je ruimte. Zo kun je altijd genieten van de perfecte loungehoek. Met de Hoekbank Carlos Hoekzetel haal je niet alleen een prachtige en stijlvolle bank in huis, maar ook een functioneel en veelzijdig meubelstuk. Kies voor comfort, betaalbaarheid en stijl met deze hoekbank en geniet van het ultieme loungen in jouw eigen huis.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Carlos Hoekzetel velvet donkergrijs Hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte Universele lounge links of

In Hoekbank Carlos Hoekzetel velvet donkergrijs Hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte Universele lounge links of kunnen 3 - 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 142 cm

Breedte: 244 cm

Hoogte: 73 cm

Zitdiepte: 60 cm

Zithoogte: 43 cm

Breedte armleuning: 22 cm

Hoekbank Carlos Hoekzetel velvet donkergrijs Hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte Universele lounge links of is gemaakt van Velvet. De kleur van Hoekbank Carlos Hoekzetel velvet donkergrijs Hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte Universele lounge links of betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Carlos Hoekzetel velvet donkergrijs Hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte Universele lounge links of kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Carlos Hoekzetel velvet donkergrijs Hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte Universele lounge links of betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Carlos Hoekzetel velvet donkergrijs Hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte Universele lounge links of voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken