Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Moderne hoekbank L-vormige bank hoekbank DENVER Poso 100 Licht beige Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

Moderne hoekbank L-vormige bank hoekbank DENVER Poso 100 Licht beige Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

5/5

Met Moderne hoekbank L-vormige bank hoekbank DENVER Poso 100 Licht beige Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Moderne hoekbank L-vormige bank hoekbank DENVER Poso 100 Licht beige Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Moderne hoekbank L-vormige bank hoekbank DENVER Poso 100 Licht beige Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

Merk

InspireME

Geschikt voor aantal personen

4

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Beige

Materiaal

Polyester | Stof

Diepte 

185 cm

Breedte armleuning 

Product breedte 

297 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Massief

Zitdiepte 

0 cm

Zithoogte

42 cm

Omschrijving van Moderne hoekbank L-vormige bank hoekbank DENVER Poso 100 Licht beige Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

De Moderne hoekbank DENVER L is een prachtige toevoeging aan jouw interieur. Met zijn L-vormige ontwerp biedt deze bank voldoende zitruimte voor het hele gezin. De constructie van massief hout en laminaat zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit. De bekleding van de bank is gemaakt van hoogwaardig en zeer elastisch HR-schuim, wat zorgt voor optimaal zitcomfort. Deze hoekbank heeft niet alleen een stijlvol design, maar is ook erg praktisch. Dankzij de slaapfunctie en de ingebouwde bedbodem kan de bank eenvoudig worden omgetoverd tot een comfortabel bed. Ideaal voor logees of wanneer je gewoon even lekker wilt liggen. Daarnaast is er onder de bank ruimte om beddengoed op te bergen, zodat je altijd alles bij de hand hebt. De hoekbank DENVER L is niet alleen functioneel, maar ook mooi afgewerkt. De bekleding is voorzien van decoratieve stiksels, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling. De stof is slijtvast, brandwerend en gemakkelijk schoon te maken, zodat je lang kunt genieten van deze prachtige bank. Met een totale lengte van 297 cm en een ligoppervlak van 245x130 cm biedt deze hoekbank voldoende ruimte om heerlijk te ontspannen.

Veelgestelde vragen over Moderne hoekbank L-vormige bank hoekbank DENVER Poso 100 Licht beige Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

In Moderne hoekbank L-vormige bank hoekbank DENVER Poso 100 Licht beige Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed kunnen 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 185 cm

Breedte: 297 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 0 cm

Zithoogte: 42 cm

Breedte armleuning:

Moderne hoekbank L-vormige bank hoekbank DENVER Poso 100 Licht beige Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed is gemaakt van Polyester | Stof. De kleur van Moderne hoekbank L-vormige bank hoekbank DENVER Poso 100 Licht beige Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed betreft Beige.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Moderne hoekbank L-vormige bank hoekbank DENVER Poso 100 Licht beige Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Moderne hoekbank L-vormige bank hoekbank DENVER Poso 100 Licht beige Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed betreft Massief.

Wij hebben bekeken waar Moderne hoekbank L-vormige bank hoekbank DENVER Poso 100 Licht beige Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken