Search
Close this search box.

Hoekbank Reyiz Zwart+Grijs U shape hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Links SeatsandBeds U vormige bank

5/5

Met Hoekbank Reyiz Zwart+Grijs U shape hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Links SeatsandBeds U vormige bank maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Reyiz Zwart+Grijs U shape hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Links SeatsandBeds U vormige bank hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Reyiz Zwart+Grijs U shape hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Links SeatsandBeds U vormige bank

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Zwart

Materiaal

Stof | Kunstleer

Diepte 

180 cm

Breedte armleuning 

20 cm

Product breedte 

304 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

52 cm

Zithoogte

43 cm

Omschrijving van Hoekbank Reyiz Zwart+Grijs U shape hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Links SeatsandBeds U vormige bank

De Hoekbank Reyiz Zwart+Grijs is een stijlvolle en praktische toevoeging aan jouw woonkamer. Deze U-vormige bank biedt voldoende ruimte voor het hele gezin, met een slaapfunctie en opbergruimte. De onderkant en armleuningen zijn uitgevoerd in zwart lederlook, terwijl het zitvlak en de kussens zijn bekleed met een grijze structuurstof, zoals afgebeeld. Bij de levering van de Reyiz lounge ontvang je 6 rugkussens en 2 sierkussens, waardoor je altijd comfortabel kunt zitten of liggen. Een groot voordeel van deze bank is de compacte verpakking, waardoor het transport en het naar binnen brengen in je huis gemakkelijk wordt gemaakt. De pootjes zijn al voorgemonteerd, dus het kost slechts ongeveer 5 minuten om de Reyiz klaar voor gebruik te maken. Met zijn moderne ontwerp en functionele eigenschappen is de Hoekbank Reyiz Zwart+Grijs de perfecte keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar zit- en slaapruimte, gecombineerd met handige opbergruimte.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Reyiz Zwart+Grijs U shape hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Links SeatsandBeds U vormige bank

In Hoekbank Reyiz Zwart+Grijs U shape hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Links SeatsandBeds U vormige bank kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 180 cm

Breedte: 304 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 52 cm

Zithoogte: 43 cm

Breedte armleuning: 20 cm

Hoekbank Reyiz Zwart+Grijs U shape hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Links SeatsandBeds U vormige bank is gemaakt van Stof | Kunstleer. De kleur van Hoekbank Reyiz Zwart+Grijs U shape hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Links SeatsandBeds U vormige bank betreft Zwart.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Reyiz Zwart+Grijs U shape hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Links SeatsandBeds U vormige bank kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Reyiz Zwart+Grijs U shape hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Links SeatsandBeds U vormige bank betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Reyiz Zwart+Grijs U shape hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Links SeatsandBeds U vormige bank voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken