Search
Close this search box.

Hoekbank Miami U Donkergrijs structuurstof hoeksalon met bed en opbergruimte Universele Lounge Links of rechts

5/5

Met Hoekbank Miami U Donkergrijs structuurstof hoeksalon met bed en opbergruimte Universele Lounge Links of rechts maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Miami U Donkergrijs structuurstof hoeksalon met bed en opbergruimte Universele Lounge Links of rechts hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Miami U Donkergrijs structuurstof hoeksalon met bed en opbergruimte Universele Lounge Links of rechts

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

6

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

160 cm

Breedte armleuning 

25 cm

Product breedte 

315 cm

Product hoogte

72 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

56 cm

Zithoogte

41 cm

Omschrijving van Hoekbank Miami U Donkergrijs structuurstof hoeksalon met bed en opbergruimte Universele Lounge Links of rechts

Ben je op zoek naar een betaalbare en ruime hoekbank? Dan hoef je niet verder te zoeken, want de Hoekbank Miami U is precies wat je nodig hebt! Deze U-vormige bank biedt niet alleen veel ruimte, maar garandeert ook tevredenheid en ergonomie. De Hoekbank Miami U is voorzien van stevig gevulde en wasbare-afritsbare rugkussens, zodat je altijd kunt genieten van optimaal comfort. Daarnaast heeft deze bank een handige slaapfunctie en opbergruimte, waardoor het niet alleen een plek is om te ontspannen, maar ook om spullen op te bergen. Een groot pluspunt van de Hoekbank Miami U is de mogelijkheid om de chaise longue zowel links als rechts te monteren, afhankelijk van jouw voorkeur en ruimte-indeling. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de opstelling van de bank. Deze bestseller is verkrijgbaar in de kleur donkergrijs, zoals te zien is op de foto. Kortom, de Hoekbank Miami U is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een betaalbare, ruime en veelzijdige hoekbank. Geniet van het comfort, de slaapfunctie en de opbergruimte die deze bank te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Miami U Donkergrijs structuurstof hoeksalon met bed en opbergruimte Universele Lounge Links of rechts

In Hoekbank Miami U Donkergrijs structuurstof hoeksalon met bed en opbergruimte Universele Lounge Links of rechts kunnen 6 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 160 cm

Breedte: 315 cm

Hoogte: 72 cm

Zitdiepte: 56 cm

Zithoogte: 41 cm

Breedte armleuning: 25 cm

Hoekbank Miami U Donkergrijs structuurstof hoeksalon met bed en opbergruimte Universele Lounge Links of rechts is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Miami U Donkergrijs structuurstof hoeksalon met bed en opbergruimte Universele Lounge Links of rechts betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Miami U Donkergrijs structuurstof hoeksalon met bed en opbergruimte Universele Lounge Links of rechts kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Miami U Donkergrijs structuurstof hoeksalon met bed en opbergruimte Universele Lounge Links of rechts betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Miami U Donkergrijs structuurstof hoeksalon met bed en opbergruimte Universele Lounge Links of rechts voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken