Search
Close this search box.

hoekbank auralux- bouclé beige velvet stof- ronde lounge links- hoeksalon lounge links

5/5

Met hoekbank auralux- bouclé beige velvet stof- ronde lounge links- hoeksalon lounge links maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van hoekbank auralux- bouclé beige velvet stof- ronde lounge links- hoeksalon lounge links hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties hoekbank auralux- bouclé beige velvet stof- ronde lounge links- hoeksalon lounge links

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

6

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

velvet beige

Materiaal

Stof | Velvet

Diepte 

60 cm

Breedte armleuning 

0 cm

Product breedte 

275 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Hoge poten (11 cm en hoger)

Zitdiepte 

57 cm

Zithoogte

42 cm

Omschrijving van hoekbank auralux- bouclé beige velvet stof- ronde lounge links- hoeksalon lounge links

De hoekbank Auralux-Bouclé Beige Velvet Stof-Ronde Lounge Links-Hoeksalon Lounge Links is een absolute eyecatcher voor jouw interieur! Met zijn hoge poten en comfortabele zithoogte biedt deze bank het ultieme gemak. Maar dat is niet alles, de combinatie van de ronde Longchair en ronde ottomane geeft deze hoekbank een unieke uitstraling die jouw interieur naar een hoger niveau tilt. Deze hoekbank is gemaakt van zacht velvet bouclé stof, wat niet alleen zorgt voor een luxueuze uitstraling, maar ook voor een gezellige sfeer in jouw woonruimte. Geniet van ultiem comfort en een stijlvolle, unieke look met de Auralux Hoekbank U shape. Dit meubelstuk zal zeker de aandacht trekken van jouw gasten en zal het middelpunt van jouw woonkamer zijn. Met de Auralux Hoekbank U shape haal je niet alleen een comfortabel meubelstuk in huis, maar ook een prachtig designstuk dat jouw interieur naar een hoger niveau tilt. Voeg stijl en comfort toe aan jouw woonruimte met deze prachtige hoekbank.

Veelgestelde vragen over hoekbank auralux- bouclé beige velvet stof- ronde lounge links- hoeksalon lounge links

In hoekbank auralux- bouclé beige velvet stof- ronde lounge links- hoeksalon lounge links kunnen 6 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 60 cm

Breedte: 275 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 57 cm

Zithoogte: 42 cm

Breedte armleuning: 0 cm

hoekbank auralux- bouclé beige velvet stof- ronde lounge links- hoeksalon lounge links is gemaakt van Stof | Velvet. De kleur van hoekbank auralux- bouclé beige velvet stof- ronde lounge links- hoeksalon lounge links betreft velvet beige.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. hoekbank auralux- bouclé beige velvet stof- ronde lounge links- hoeksalon lounge links kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van hoekbank auralux- bouclé beige velvet stof- ronde lounge links- hoeksalon lounge links betreft Hoge poten (11 cm en hoger).

Wij hebben bekeken waar hoekbank auralux- bouclé beige velvet stof- ronde lounge links- hoeksalon lounge links voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken