Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank hoekzetel Wooneiland Denver met poef

Hoekbank hoekzetel Wooneiland Denver met poef

5/5

Met Hoekbank hoekzetel Wooneiland Denver met poef maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank hoekzetel Wooneiland Denver met poef hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank hoekzetel Wooneiland Denver met poef

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

185 cm

Breedte armleuning 

10 cm

Product breedte 

300 cm

Product hoogte

67 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

90 cm

Zithoogte

40 cm

Omschrijving van Hoekbank hoekzetel Wooneiland Denver met poef

Maak kennis met het splinternieuwe, gezellige wooneiland! Een aanpasbare hoekbank naar jouw wensen! Deze hoekbank zal perfect passen in elk interieur, dankzij de hoogwaardige stoffering en de knusse uitstraling. Met de bijbehorende poef kan dit meubelstuk worden omgetoverd tot een groot lig- of slaapoppervlak voor vrienden of kennissen die 's nachts blijven logeren. Of wil je liever een gezellige avond met de hele familie voor de televisie? Dat kan ook! De volledige bank, inclusief de rugleuning, is bedekt met een stevige, hoogwaardige structuurstof zoals afgebeeld. Dit wooneiland biedt comfortabele zitplaatsen met veerkrachtige schuimkussens op een veren kern. De kussens zoals afgebeeld zijn inbegrepen in de prijs! Deze hoekbank hoekzetel Wooneiland Denver met poef is niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook zeer praktisch. Het modulaire ontwerp maakt het mogelijk om de opstelling van de bank aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur en de beschikbare ruimte in je huis. De hoogwaardige stoffering zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling, maar biedt ook duurzaamheid en gemakkelijk onderhoud. Met de bijgeleverde poef kan het meubelstuk in een handomdraai worden omgetoverd tot een extra slaapplaats of een gezellige loungeplek. De vormstabiele schuimkussens en de veren kern zorgen voor optima.

Veelgestelde vragen over Hoekbank hoekzetel Wooneiland Denver met poef

In Hoekbank hoekzetel Wooneiland Denver met poef kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 185 cm

Breedte: 300 cm

Hoogte: 67 cm

Zitdiepte: 90 cm

Zithoogte: 40 cm

Breedte armleuning: 10 cm

Hoekbank hoekzetel Wooneiland Denver met poef is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank hoekzetel Wooneiland Denver met poef betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank hoekzetel Wooneiland Denver met poef kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank hoekzetel Wooneiland Denver met poef betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank hoekzetel Wooneiland Denver met poef voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken