Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank Wooneiland Best Hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Bestseller U bank stof

Hoekbank Wooneiland Best Hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Bestseller U bank stof

5/5

Met Hoekbank Wooneiland Best Hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Bestseller U bank stof maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Wooneiland Best Hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Bestseller U bank stof hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Wooneiland Best Hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Bestseller U bank stof

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

4 - 5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

160 cm

Breedte armleuning 

25 cm

Product breedte 

320 cm

Product hoogte

72 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

56 cm

Zithoogte

43 cm

Omschrijving van Hoekbank Wooneiland Best Hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Bestseller U bank stof

"Maak kennis met de Hoekbank Wooneiland Best in de kleur grijs. Deze hoekbank is een absolute bestseller en biedt jou het ultieme zit- en ligplezier. Met zijn U-vormige ontwerp en 2 grote lounges is er genoeg ruimte om te ontspannen. Maar dat is nog niet alles! Deze hoekbank heeft ook een handige opbergruimte onder het middelste zitvlak en een slaapfunctie, zodat je gasten comfortabel kunnen overnachten. De Hoekbank Wooneiland Best wordt geleverd met alle kussens die je nodig hebt, inclusief 2 kleine sierkussens in dezelfde kleur als de bank. De bank is gestoffeerd in een stevige en dikke structuurstof, wat zorgt voor een tijdloos design en een duurzame kwaliteit. Je kunt dus jarenlang genieten van dit zitmeubel! Met zijn stevig zitcomfort en scherpe prijs is deze hoekbank een echte aanrader. Hij is niet voor niets een bestseller en een absolute favoriet bij ons thuis. De afmetingen van de Hoekbank Wooneiland Best zijn als volgt: de totale breedte is 320 cm en de lengte van de lounges is 160 cm. De totale hoogte is 72 cm en de zithoogte is 40 cm. Het zitvlak heeft een breedte van 275 cm zonder armleuningen en een diepte van 56 cm. De minimale zitdiepte is 56 cm en de maximale zitdiepte is 73 cm. De armleuning heeft een breedte van 20 cm. Bestel deze prachtige hoekbank.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Wooneiland Best Hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Bestseller U bank stof

In Hoekbank Wooneiland Best Hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Bestseller U bank stof kunnen 4 - 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 160 cm

Breedte: 320 cm

Hoogte: 72 cm

Zitdiepte: 56 cm

Zithoogte: 43 cm

Breedte armleuning: 25 cm

Hoekbank Wooneiland Best Hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Bestseller U bank stof is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Wooneiland Best Hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Bestseller U bank stof betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Wooneiland Best Hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Bestseller U bank stof kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Wooneiland Best Hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Bestseller U bank stof betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Wooneiland Best Hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Bestseller U bank stof voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken