Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank Reyiz Zwart+Grijs U shape hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Rechts SeatsandBeds U vormige bank

Hoekbank Reyiz Zwart+Grijs U shape hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Rechts SeatsandBeds U vormige bank

5/5

Met Hoekbank Reyiz Zwart+Grijs U shape hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Rechts SeatsandBeds U vormige bank maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Reyiz Zwart+Grijs U shape hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Rechts SeatsandBeds U vormige bank hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Reyiz Zwart+Grijs U shape hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Rechts SeatsandBeds U vormige bank

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Zwart

Materiaal

Stof | Kunstleer

Diepte 

180 cm

Breedte armleuning 

20 cm

Product breedte 

304 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

52 cm

Zithoogte

43 cm

Omschrijving van Hoekbank Reyiz Zwart+Grijs U shape hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Rechts SeatsandBeds U vormige bank

De Hoekbank Reyiz is een stijlvolle en compacte U-vormige zitbank met een slaapfunctie en opbergruimte. Deze bank biedt voldoende ruimte voor het hele gezin en is perfect voor een gezellige avond samen of een ontspannen dutje. De onderkant en armleuningen zijn gemaakt van zwart lederlook, terwijl het zitvlak en de kussens zijn bekleed met een trendy grijze structuurstof. Bij de Hoekbank Reyiz worden 6 rugkussens en 2 sierkussens geleverd, wat zorgt voor extra comfort en een moderne uitstraling. Wat deze bank echt bijzonder maakt, is de compacte verpakking. Hierdoor is het transporteren en in huis brengen van de Reyiz een eenvoudige klus. Bovendien zijn de pootjes al voorgemonteerd, waardoor je slechts 5 minuten nodig hebt om de bank klaar te maken voor gebruik. Met de Hoekbank Reyiz haal je niet alleen een trendy en praktische zitbank in huis, maar ook een slaapbank en opbergmeubel. De Reyiz is de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een comfortabele en veelzijdige bank die aan al hun wensen voldoet.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Reyiz Zwart+Grijs U shape hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Rechts SeatsandBeds U vormige bank

In Hoekbank Reyiz Zwart+Grijs U shape hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Rechts SeatsandBeds U vormige bank kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 180 cm

Breedte: 304 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 52 cm

Zithoogte: 43 cm

Breedte armleuning: 20 cm

Hoekbank Reyiz Zwart+Grijs U shape hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Rechts SeatsandBeds U vormige bank is gemaakt van Stof | Kunstleer. De kleur van Hoekbank Reyiz Zwart+Grijs U shape hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Rechts SeatsandBeds U vormige bank betreft Zwart.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Reyiz Zwart+Grijs U shape hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Rechts SeatsandBeds U vormige bank kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Reyiz Zwart+Grijs U shape hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Rechts SeatsandBeds U vormige bank betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Reyiz Zwart+Grijs U shape hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Rechts SeatsandBeds U vormige bank voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken