Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 02 Donkerbeige slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 02 Donkerbeige slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

5/5

Met Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 02 Donkerbeige slaapbank met opbergruimte voor beddengoed maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 02 Donkerbeige slaapbank met opbergruimte voor beddengoed hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 02 Donkerbeige slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

Merk

InspireME

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Beige

Materiaal

Polyester | Stof

Diepte 

185 cm

Breedte armleuning 

Product breedte 

420 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Massief

Zitdiepte 

0 cm

Zithoogte

42 cm

Omschrijving van Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 02 Donkerbeige slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

De Moderne hoekbank DENVER U is een prachtige toevoeging aan elk interieur. Met zijn U-vormige ontwerp en donkerbeige kleur straalt deze hoekbank stijl en comfort uit. De bank is gemaakt van massief hout en laminaat, waardoor hij een stevige constructie heeft die lang meegaat. De bekleding van de hoekbank is gemaakt van hoogwaardig en zeer elastisch HR-schuim. Dit zorgt voor een comfortabele zitervaring en een goede ondersteuning van het lichaam. De bank is voorzien van een slaapfunctie en een bedbodem, waardoor hij ook gebruikt kan worden als slaapbank. Ideaal voor logees of als extra slaapruimte in huis. De hoekbank DENVER U is niet alleen praktisch, maar ook mooi om naar te kijken. Het heeft een rondom bekleding, wat betekent dat het overal in de kamer geplaatst kan worden. De decoratieve stiksels en doorgestikte stof geven de bank een luxe uitstraling. Bovendien is de stof slijtvast, brandwerend en gemakkelijk schoon te maken, wat betekent dat de bank er altijd als nieuw uit zal zien. De afmetingen van de hoekbank zijn als volgt: de totale hoogte (met kussens) is 85 cm, de hoogte van de hoekbank zonder kussens is 70 cm en de hoogte van de voeten is 2 cm. De lengte van de voetenbank is 185 cm en de breedte van de bank is 420 cm. De zitting heeft een lengte van 85 cm en een hoogte van.

Veelgestelde vragen over Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 02 Donkerbeige slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

In Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 02 Donkerbeige slaapbank met opbergruimte voor beddengoed kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 185 cm

Breedte: 420 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 0 cm

Zithoogte: 42 cm

Breedte armleuning:

Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 02 Donkerbeige slaapbank met opbergruimte voor beddengoed is gemaakt van Polyester | Stof. De kleur van Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 02 Donkerbeige slaapbank met opbergruimte voor beddengoed betreft Beige.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 02 Donkerbeige slaapbank met opbergruimte voor beddengoed kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 02 Donkerbeige slaapbank met opbergruimte voor beddengoed betreft Massief.

Wij hebben bekeken waar Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 02 Donkerbeige slaapbank met opbergruimte voor beddengoed voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken