Search
Close this search box.

POLAT woning textiel

POLAT woning textiel is een Woonwinkel gelegen aan 2e Middellandstraat 15 B in Rotterdam.

Meer informatie over POLAT woning textiel in Rotterdam

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij POLAT woning textiel staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Woonwinkel in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij POLAT woning textiel op het juiste adres. Bij POLAT woning textiel kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. POLAT woning textiel is een grote Woonwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 6 14232783 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
.

  1. Rotterdam
  2. POLAT woning textiel

Routebeschrijving

Hoe kom je bij POLAT woning textiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je POLAT woning textiel het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Rotterdam