Search
Close this search box.

het Gordijnhuis

het Gordijnhuis is een Gordijnwinkel gelegen aan Paul Krugerstraat 129B in Rotterdam.

Meer informatie over het Gordijnhuis in Rotterdam

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij het Gordijnhuis staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij het Gordijnhuis op het juiste adres. Bij het Gordijnhuis kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. het Gordijnhuis is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 10 485 7648 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.hetgordijnhuis.nl/.

  1. Rotterdam
  2. het Gordijnhuis

Routebeschrijving

Hoe kom je bij het Gordijnhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je het Gordijnhuis het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Rotterdam