Search
Close this search box.

Palace Deco Gordijnspecialist

Palace Deco Gordijnspecialist is een Gordijnwinkel gelegen aan Zwart Janstraat 68A in Rotterdam.

Meer informatie over Palace Deco Gordijnspecialist in Rotterdam

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Palace Deco Gordijnspecialist staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Palace Deco Gordijnspecialist op het juiste adres. Bij Palace Deco Gordijnspecialist kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Palace Deco Gordijnspecialist is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 10 465 3034 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
.

  1. Rotterdam
  2. Palace Deco Gordijnspecialist

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Palace Deco Gordijnspecialist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Palace Deco Gordijnspecialist het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Rotterdam