Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lombardijen Interieur

Lombardijen Interieur is een Meubelwinkel gelegen aan Zenostraat 214 222 in Rotterdam.

Meer informatie over Lombardijen Interieur in Rotterdam

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Lombardijen Interieur staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Meubelwinkel in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Lombardijen Interieur op het juiste adres. Bij Lombardijen Interieur kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Lombardijen Interieur is een grote Meubelwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 10 419 9079 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.lombardijeninterieur.nl/.

  1. Rotterdam
  2. Lombardijen Interieur

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Lombardijen Interieur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lombardijen Interieur het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Rotterdam