Search
Close this search box.

Öz Akin Reparatie & Gordijnen

Öz Akin Reparatie & Gordijnen is een Winkel gelegen aan Putselaan 127-B in Rotterdam.

Meer informatie over Öz Akin Reparatie & Gordijnen in Rotterdam

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Öz Akin Reparatie & Gordijnen staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Winkel in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Öz Akin Reparatie & Gordijnen op het juiste adres. Bij Öz Akin Reparatie & Gordijnen kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Öz Akin Reparatie & Gordijnen is een grote Winkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 10 485 9541 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
.

  1. Rotterdam
  2. Öz Akin Reparatie & Gordijnen

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Öz Akin Reparatie & Gordijnen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Öz Akin Reparatie & Gordijnen het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Rotterdam