Search
Close this search box.

Harmony Gordijnen

Harmony Gordijnen is een Gordijnwinkel gelegen aan Noordmolenstraat 35-B in Rotterdam.

Meer informatie over Harmony Gordijnen in Rotterdam

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Harmony Gordijnen staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Harmony Gordijnen op het juiste adres. Bij Harmony Gordijnen kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Harmony Gordijnen is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 10 265 1595 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.harmonygordijnen.nl/.

  1. Rotterdam
  2. Harmony Gordijnen

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Harmony Gordijnen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Harmony Gordijnen het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Rotterdam