Search
Close this search box.

Carolina Hoogstad Passie voor gordijnen

Carolina Hoogstad Passie voor gordijnen is een Gordijnwinkel gelegen aan Oostzeedijk Beneden 97 in Rotterdam.

Meer informatie over Carolina Hoogstad Passie voor gordijnen in Rotterdam

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Carolina Hoogstad Passie voor gordijnen staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Carolina Hoogstad Passie voor gordijnen op het juiste adres. Bij Carolina Hoogstad Passie voor gordijnen kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Carolina Hoogstad Passie voor gordijnen is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 10 202 1210 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.passievoorgordijnen.nl/.

  1. Rotterdam
  2. Carolina Hoogstad Passie voor gordijnen

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Carolina Hoogstad Passie voor gordijnen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Carolina Hoogstad Passie voor gordijnen het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Rotterdam