Search
Close this search box.

De Luxe Gordijnen

De Luxe Gordijnen is een Gordijnwinkel gelegen aan Schiedamseweg 79A in Rotterdam.

Meer informatie over De Luxe Gordijnen in Rotterdam

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij De Luxe Gordijnen staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij De Luxe Gordijnen op het juiste adres. Bij De Luxe Gordijnen kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. De Luxe Gordijnen is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 10 314 4193 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
https://deluxegordijnen.nl/.

  1. Rotterdam
  2. De Luxe Gordijnen

Routebeschrijving

Hoe kom je bij De Luxe Gordijnen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Luxe Gordijnen het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Rotterdam