Search
Close this search box.

Teximart Interieur

Teximart Interieur is een Winkel voor raambekleding gelegen aan Piet Heinstraat 139 in Den Haag.

Meer informatie over Teximart Interieur in Den Haag

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Teximart Interieur staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Winkel voor raambekleding in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Teximart Interieur op het juiste adres. Bij Teximart Interieur kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Teximart Interieur is een grote Winkel voor raambekleding met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 70 364 7557 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.teximart.nl/.

  1. Den Haag
  2. Teximart Interieur

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Teximart Interieur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Teximart Interieur het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Den Haag