Zoek
Sluit dit zoekvak.

Schoon Interieur

Schoon Interieur is een Gordijnwinkel gelegen aan Keizerstraat 209 in Den Haag.

Meer informatie over Schoon Interieur in Den Haag

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Schoon Interieur staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Schoon Interieur op het juiste adres. Bij Schoon Interieur kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Schoon Interieur is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 70 355 9410 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.schooninterieurs.nl/.

  1. Den Haag
  2. Schoon Interieur

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Schoon Interieur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoon Interieur het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Den Haag