Search
Close this search box.

De Haagsche Gordijnerie

De Haagsche Gordijnerie is een Gordijnwinkel gelegen aan Thomsonlaan 45A in Den Haag.

Meer informatie over De Haagsche Gordijnerie in Den Haag

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij De Haagsche Gordijnerie staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij De Haagsche Gordijnerie op het juiste adres. Bij De Haagsche Gordijnerie kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. De Haagsche Gordijnerie is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 70 360 9523 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.dehaagschegordijnerie.nl/.

  1. Den Haag
  2. De Haagsche Gordijnerie

Routebeschrijving

Hoe kom je bij De Haagsche Gordijnerie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Haagsche Gordijnerie het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Den Haag