Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pari Le Chique Homedecoration

Pari Le Chique Homedecoration is een Gordijnwinkel gelegen aan Waldorpstraat 403 in Den Haag.

Meer informatie over Pari Le Chique Homedecoration in Den Haag

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Pari Le Chique Homedecoration staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Pari Le Chique Homedecoration op het juiste adres. Bij Pari Le Chique Homedecoration kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Pari Le Chique Homedecoration is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 6 10052641 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.parilechique.nl/.

  1. Den Haag
  2. Pari Le Chique Homedecoration

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Pari Le Chique Homedecoration? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pari Le Chique Homedecoration het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Den Haag