Search
Close this search box.

Prenses Raamdecoratie, decora Interieur

Prenses Raamdecoratie, decora Interieur is een Winkel voor raambekleding gelegen aan Paul Krugerplein 32 in Den Haag.

Meer informatie over Prenses Raamdecoratie, decora Interieur in Den Haag

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Prenses Raamdecoratie, decora Interieur staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Winkel voor raambekleding in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Prenses Raamdecoratie, decora Interieur op het juiste adres. Bij Prenses Raamdecoratie, decora Interieur kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Prenses Raamdecoratie, decora Interieur is een grote Winkel voor raambekleding met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 70 427 2944 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
https://www.prenses.nl/.

  1. Den Haag
  2. Prenses Raamdecoratie, decora Interieur

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Prenses Raamdecoratie, decora Interieur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prenses Raamdecoratie, decora Interieur het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Den Haag