Zoek
Sluit dit zoekvak.

Berg&Berg Den Haag Megastore

Berg&Berg Den Haag Megastore is een Gordijnwinkel gelegen aan Van der Kunstraat 175 in Den Haag.

Meer informatie over Berg&Berg Den Haag Megastore in Den Haag

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Berg&Berg Den Haag Megastore staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Berg&Berg Den Haag Megastore op het juiste adres. Bij Berg&Berg Den Haag Megastore kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Berg&Berg Den Haag Megastore is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 70 388 8795 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
https://bergenberg-denhaag.nl/.

  1. Den Haag
  2. Berg&Berg Den Haag Megastore

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Berg&Berg Den Haag Megastore? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Berg&Berg Den Haag Megastore het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Den Haag