Search
Close this search box.

Wennekers Nijmegen

Wennekers Nijmegen is een Woonwinkel gelegen aan Groenestraat 2a in Nijmegen.

Meer informatie over Wennekers Nijmegen in Nijmegen

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Wennekers Nijmegen staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Woonwinkel in de buurt van Nijmegen? Dan ben je bij Wennekers Nijmegen op het juiste adres. Bij Wennekers Nijmegen kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Wennekers Nijmegen is een grote Woonwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 24 356 0104 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.wennekers-nijmegen.nl/.

  1. Nijmegen
  2. Wennekers Nijmegen

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Wennekers Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wennekers Nijmegen het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Nijmegen