Search
Close this search box.

Ploegkeldertje Nijmegen T

Ploegkeldertje Nijmegen T is een Gordijnwinkel gelegen aan Van Broeckhuysenstraat 2 6 in Nijmegen.

Meer informatie over Ploegkeldertje Nijmegen T in Nijmegen

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Ploegkeldertje Nijmegen T staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Nijmegen? Dan ben je bij Ploegkeldertje Nijmegen T op het juiste adres. Bij Ploegkeldertje Nijmegen T kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Ploegkeldertje Nijmegen T is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 24 323 9300 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
https://www.ploegkeldertje.nl/.

  1. Nijmegen
  2. Ploegkeldertje Nijmegen T

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Ploegkeldertje Nijmegen T? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ploegkeldertje Nijmegen T het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Nijmegen