Search
Close this search box.

Milotex Gordijnen

Milotex Gordijnen is een Gordijnwinkel gelegen aan Augustijnenstraat 9 in Nijmegen.

Meer informatie over Milotex Gordijnen in Nijmegen

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Milotex Gordijnen staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Nijmegen? Dan ben je bij Milotex Gordijnen op het juiste adres. Bij Milotex Gordijnen kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Milotex Gordijnen is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 6 87598745 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.milotexgordijnen.nl/.

  1. Nijmegen
  2. Milotex Gordijnen

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Milotex Gordijnen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Milotex Gordijnen het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Nijmegen