Search
Close this search box.

Tapijtenhal Kerkrade West

Tapijtenhal Kerkrade West is een Winkel gelegen aan Akerstraat 65 in Kerkrade.

Meer informatie over Tapijtenhal Kerkrade West in Kerkrade

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Tapijtenhal Kerkrade West staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Winkel in de buurt van Kerkrade? Dan ben je bij Tapijtenhal Kerkrade West op het juiste adres. Bij Tapijtenhal Kerkrade West kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Tapijtenhal Kerkrade West is een grote Winkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 45 541 9456 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
https://detapijtenhal.nl/.

  1. Kerkrade
  2. Tapijtenhal Kerkrade West

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Tapijtenhal Kerkrade West? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tapijtenhal Kerkrade West het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Kerkrade