Zoek
Sluit dit zoekvak.

Style et Comfort

Style et Comfort is een Woonwinkel gelegen aan Bleijerheiderstraat 174 in Kerkrade.

Meer informatie over Style et Comfort in Kerkrade

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Style et Comfort staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Woonwinkel in de buurt van Kerkrade? Dan ben je bij Style et Comfort op het juiste adres. Bij Style et Comfort kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Style et Comfort is een grote Woonwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 45 545 4194 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
https://style-et-comfort.nl/.

  1. Kerkrade
  2. Style et Comfort

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Style et Comfort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Style et Comfort het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Kerkrade