Search
Close this search box.

Condor wonen BV

Condor wonen BV is een Projectinrichter gelegen aan 24g, Wiebachstraat in Kerkrade.

Meer informatie over Condor wonen BV in Kerkrade

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Condor wonen BV staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Projectinrichter in de buurt van Kerkrade? Dan ben je bij Condor wonen BV op het juiste adres. Bij Condor wonen BV kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Condor wonen BV is een grote Projectinrichter met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 45 541 1100 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
https://www.condor-wonen.nl/.

  1. Kerkrade
  2. Condor wonen BV

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Condor wonen BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Condor wonen BV het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Kerkrade