Search
Close this search box.

Gordijnen- & Vloerenshop XL BV

Gordijnen- & Vloerenshop XL BV is een Interieurinrichter gelegen aan Boteyken 193-1 in Utrecht.

Meer informatie over Gordijnen- & Vloerenshop XL BV in Utrecht

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Gordijnen- & Vloerenshop XL BV staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Interieurinrichter in de buurt van Utrecht? Dan ben je bij Gordijnen- & Vloerenshop XL BV op het juiste adres. Bij Gordijnen- & Vloerenshop XL BV kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Gordijnen- & Vloerenshop XL BV is een grote Interieurinrichter met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 30 227 1433 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.gordijnenenvloerenshop.nl/.

  1. Utrecht
  2. Gordijnen- & Vloerenshop XL BV

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Gordijnen- & Vloerenshop XL BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gordijnen- & Vloerenshop XL BV het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Utrecht