Search
Close this search box.

Gordijnen- & Vloerenshop BV

Gordijnen- & Vloerenshop BV is een Gordijnwinkel gelegen aan Amsterdamsestraatweg 241A in Utrecht.

Meer informatie over Gordijnen- & Vloerenshop BV in Utrecht

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Gordijnen- & Vloerenshop BV staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Utrecht? Dan ben je bij Gordijnen- & Vloerenshop BV op het juiste adres. Bij Gordijnen- & Vloerenshop BV kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Gordijnen- & Vloerenshop BV is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 30 243 5333 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.gordijnenenvloerenshop.nl/.

  1. Utrecht
  2. Gordijnen- & Vloerenshop BV

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Gordijnen- & Vloerenshop BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gordijnen- & Vloerenshop BV het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Utrecht