Search
Close this search box.

De Lange Vleuten - Doe Het Zelf, Verf en Wonen

De Lange Vleuten - Doe Het Zelf, Verf en Wonen is een Doe-het-zelfzaak gelegen aan Dorpsstraat 12 in Utrecht.

Meer informatie over De Lange Vleuten - Doe Het Zelf, Verf en Wonen in Utrecht

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij De Lange Vleuten - Doe Het Zelf, Verf en Wonen staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Doe-het-zelfzaak in de buurt van Utrecht? Dan ben je bij De Lange Vleuten - Doe Het Zelf, Verf en Wonen op het juiste adres. Bij De Lange Vleuten - Doe Het Zelf, Verf en Wonen kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. De Lange Vleuten - Doe Het Zelf, Verf en Wonen is een grote Doe-het-zelfzaak met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 30 677 1389 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
https://www.delangevleuten.nl/.

  1. Utrecht
  2. De Lange Vleuten – Doe Het Zelf, Verf en Wonen

Routebeschrijving

Hoe kom je bij De Lange Vleuten - Doe Het Zelf, Verf en Wonen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Lange Vleuten - Doe Het Zelf, Verf en Wonen het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Utrecht