Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verf en Wonen Philips

Verf en Wonen Philips is een Gordijnwinkel gelegen aan Moesdijk 13 in Weert.

Meer informatie over Verf en Wonen Philips in Weert

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Verf en Wonen Philips staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Weert? Dan ben je bij Verf en Wonen Philips op het juiste adres. Bij Verf en Wonen Philips kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Verf en Wonen Philips is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 495 533 643 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.harryphilips.nl/.

  1. Weert
  2. Verf en Wonen Philips

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Verf en Wonen Philips? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verf en Wonen Philips het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Weert