Search
Close this search box.

Berntsen Woninginrichting

Berntsen Woninginrichting is een Woonwinkel gelegen aan Hoogstraat 17 in Weert.

Meer informatie over Berntsen Woninginrichting in Weert

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Berntsen Woninginrichting staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Woonwinkel in de buurt van Weert? Dan ben je bij Berntsen Woninginrichting op het juiste adres. Bij Berntsen Woninginrichting kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Berntsen Woninginrichting is een grote Woonwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 495 532 190 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.berntsen.nl/.

  1. Weert
  2. Berntsen Woninginrichting

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Berntsen Woninginrichting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Berntsen Woninginrichting het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Weert